Pokój Waldka jest tam gdzie na tym planie reżyserka,np. w pierwszym odcinku Waldek wbiega do pokoju gościnnego drzwiami od kuchni,a scene przed siedział na wersalce,której w kuchni nie ma.
Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 23 Lut 2007 Posty: 439 Skąd: mam wiedzieć
Wysłany: 2007-04-23, 14:22
i pokazany byl w odcinku "Wal magistra"
_________________ -----------------------------------------------------------------------------------
Gdy bym rano się nie golił to bym panu przypier*****.
Kto w miejscu publicznym szczypie krasnale, szybko kończy w kryminale.
Panie bo ja jestem Jajcarz.. Jak robie jaja to się ludzie śmieją od czerwca do maja..
Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 23 Lut 2007 Posty: 439 Skąd: mam wiedzieć
Wysłany: 2007-05-24, 21:34
to zdjecie jest z jakiego odcinka ??
_________________ -----------------------------------------------------------------------------------
Gdy bym rano się nie golił to bym panu przypier*****.
Kto w miejscu publicznym szczypie krasnale, szybko kończy w kryminale.
Panie bo ja jestem Jajcarz.. Jak robie jaja to się ludzie śmieją od czerwca do maja..
To jest jasne że pokój waldka jest przy kuchni bo często jak coś ię dzieje w kuchni to widać przez okno plakaty jakieś.To są plakaty z pokoju wladusia :).
_________________ Cudze chwalicie,swego nie znacie,sami nie wiecie co posiadacie.
A tak przy okazji... pokój babki był pokazany w odcinku Umcia Umcia....
Był pokazany w odcinku "Sto lat".
_________________ "Co się polepszy, to się popieprzy. Co się zbuduje, to się zrujnuje. Co się postawi, to się obali, Polak to musi nieć dupę ze stali." - Babka w odcinku "Biały miś".
Ostatnio zmieniony przez Paweł S 2008-12-23, 14:18, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum