Wysłany: 2007-05-03, 10:23 Na czym oglądacie odcinki kiepskich ?
Ja dotychczas ogladałem na kompie i troche na PSP, ale ostatnio znalazłem odpowiedni program że ogladać filmy na Playstation2 na telewizorze i musze powiedzieć że jest to najlepsze wyjscie, bo czuć jakby naprawde w tv leciało z polsatu
EDIT: oczywiście mam na myśli archiwalne odcinki
Ostatnio zmieniony przez Pele 2007-05-05, 18:29, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 23 Lut 2007 Posty: 439 Skąd: mam wiedzieć
Wysłany: 2007-05-03, 18:19
Ja oglądam w TV i na kompie
_________________ -----------------------------------------------------------------------------------
Gdy bym rano się nie golił to bym panu przypier*****.
Kto w miejscu publicznym szczypie krasnale, szybko kończy w kryminale.
Panie bo ja jestem Jajcarz.. Jak robie jaja to się ludzie śmieją od czerwca do maja..
Co tak samo? Napisałbyś coś od siebie, jeszcze jeden bezsensowny post = ostrzeżenie
_________________ panie a zasadził ktoś pany kopa w dupe?
PitBull [Usunięty]
Wysłany: 2008-01-28, 17:37
ale czemu mu ostrzezenie dales??moze tak samo oglada??na polsacie i youTube?nie wesz tego..jak miał napisac o tym ze oglada na tych programach abys ostrzezenia mu nie dał?ja ogladam identyczne..i jak to napisze to dostane ostrzezenie??bezsensu..pozdrawiam..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum