Odcinek "Bazar" na końcu z 'tereską' :P
Odcinek "Ogór" jak paździoch dostaje w morde od Halinki :P
Odcinek jak Walduś sprzedaje cały dobytek Paździochowi.
Odcinek Złote Kierpce jak Ferduś Śpiewał
Dom Kultury - końców jak przeklina i wierszyk Boczka Ferdka i Paździochach
Biały Miś - Ferdek w sejmie :) lol mój ulubiony odcinek :D
Edzio Ośmiornica - wierszyk edzia :) Skończyło się świrowanie bo do sądu jest wezwanie itd :D
Zakazane Piosenki - Końcowa Piosenka :D hehe
_________________ "Co się polepszy, to się popieprzy. Co się zbuduje, to się zrujnuje. Co się postawi, to się obali, Polak to musi nieć dupę ze stali." - Babka w odcinku "Biały miś".
Nie pamiętam z jakiego odcinka to scena, ale Ferdek i Halinka oglądali TV, jakiś talk-show w którym dwaj goście cały czas sobie przerywali To trzeba obejrzeć żeby zrozumieć ;)
_________________ To wiesz gdzie się spotkamy... u ajerkoniaka?
Jak to co... pobiłem Guinnessa
[ Dodano: 2008-12-14, 20:36 ]
no i właśnie też jestem ciekawy co to był za odcinek z tym cd chyba, że to podpucha i takiego odcinka nie było bo nikt nie napisał
Scena jak boczek chciał dac ferdkowi buty jakies i zostawił w predpokoju hehe i idzie sobie halinka z zakupami i nagle jeb z tymi zakupami o te buty i kląc zaczeła haha wymiatacz
podobnie jak scena z pierwszego odcinka serialu jak edio rente babki przynosi hehe
Scena jak boczek chciał dac ferdkowi buty jakies i zostawił w predpokoju hehe i idzie sobie halinka z zakupami i nagle jeb z tymi zakupami o te buty i kląc zaczeła
Scena ta pochodzi z odcinka Buty z Kalkuty, gdzie najpierw tak jak wspomniałeś Halinka wywaliła się o nie, a potem Ferdek sprzedał je Paździochowi. Tak czy siak wróciły one do Boczka, który dał zarobić łysej mendzie, jak mawia na Paździocha Ferdek.
_________________ Panie Paździochu, a zasadził Panu ktoś kiedyś kopa gdzieś?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum