Wysłany: 2007-05-15, 18:47
"Cegła Gutenberga" - kurćie, kurćie hahaha!
"Zboczeńcy" - Edzio wali w łeb cały od szamponu Paździochowej. No i ten od tego Wacka z wyciorem haha
I jak Walduś kupił kiwi zamiast ziemniaków w "Kiepski Film"
Wpłacił: 10 zł
Wiek: 15 Dołączył: 22 Maj 2007 Posty: 59 Skąd: Z nienacka
Wysłany: 2007-07-18, 17:18
Mnie się najbardziej podobała ta scena na końcu odcinka "Wszystko dla ciebie", kiedy Ferdek przed pośredniakiem pada na kolana i zaczyna płakać, a po chwili się śmiać :-
) Za każdym razem najbardziej rozbawia mnie ten jego śmiech.
Edit:
Cytat:
mi sie podobalo jak pazdzioch wkladal sobie do dupy CD i muzyczka leciala ha ha ha
W jakim to było odcinku?
_________________ "W tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem" Ferdynad Kiepski
"Pan się naśmiewasz z moich dziedzicznych obstrukcji!" Marian Paździoch
Mi się bardzo podobała scena z Łysym w "Kreatura mody" jak gadał z Mariolką i ciągle "ożesz kurnasz, laska" hehe :D Komiczne to było. Fragmenty ze "Zboczeńcy" też były dobre albo jak edzio szatan wszedł w odcinku "Nie bój żaby" i mówił tak po cichu "Nazywam się Asmodeusz" a potem do niego ktoś powiedział Kosmateusz a on: "Asmodeusz, debilu!"
mnie osobiście zawsze rozwala scena z " w betonowym kręgu" kiedy odbywa się badanie zawodników (na odwyku to mówili na mnie grubas.. ) a także scena gdy paździoch dokonuje przedstawienia zawodników( zapomniany przez boga i Zus..)
Ja normalnie moge to w kółko oglądać i patrzeć na miny dzieciaków które maja na widok swoich prezentów. No i jak Waldek mówi: Hahaha, jacie nomalnie Mikołaj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum