Poszukuję odcinka - Kiepski Prezydent - ale w dobrej jakości - nie tą wersję 130 megabajtową!
Jeśli ktoś ma - niech wrzuca!!!
Stawiam mocnego fulla za :)
Wysłany: 2007-09-05, 08:49 Szukam płyt -pilne!!!!!!
Witam ! Czy może mi ktos podpowiedzieć jak moge zdobyć ( bądź gdzie kupić) wszystkie dotychczas wyemitowane odcinki Kiepskich .Ma to być prezent urodzinowy dla mojego męża .Bardzo mi zależy !!!!
Wydawało mi sie że ludzie na tym forum mają większe poczucie humoru .No wiesz, chyba jeszcze ze mną wszystko w porządku , po prostu jestem w pracy i pisząc odbierałam telefon.Ale mimo tego ponawiam moja prośbę o płyty .
Wysłany: 2007-09-18, 16:49 Kupie płyty z odcinkami Kiepskich
Witam wszystkich!
Chciałbym kupić płyty z wszystkimi dotychczasowymi odcinkami kiepskich włączając odcinek specjalny.Proszę o kontakt gg.6419674 (można wysyłać nawet jak jestem niedostępny i tak odbiorę) lub tutaj na forum
bardzo proszę o rozsądne propozycje zwłaszcza od strony pieniężnej
pozdro
Czy ma ktos moze odcinek pt. " Browar z kominem" wszędzie szukam i nie moge znaleźć...Prosze o pomoc...
Najpierw poszukaj czy nie ma odpowiedniego tematu, a potem zakładaj. Temat jak widać istnieje więc przenoszę Twój post do niego. Next razem będzie ostrzeżenie - SaoPaulo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum