Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 23 Lut 2007 Posty: 439 Skąd: mam wiedzieć
Wysłany: 2007-06-11, 12:18
W odcinku "Wal Magistra" wyszedł mu pomysł że beda magistrow za pieniadze w morde lać :D i duzo miał kasy :D
_________________ -----------------------------------------------------------------------------------
Gdy bym rano się nie golił to bym panu przypier*****.
Kto w miejscu publicznym szczypie krasnale, szybko kończy w kryminale.
Panie bo ja jestem Jajcarz.. Jak robie jaja to się ludzie śmieją od czerwca do maja..
Pomysł z odcinka POCIESZACZ
Ferdek z boczkiem założyli firmę. Ferdek został Ojcem Ferdynandem, a boczek Siostrą Boczek. Obydwoje przebrali się za matkę Teresę z Kalkuty. W końcu przyszedł niepocieszony Paździoch, zapłacił wódkę i browca. Doszło do tego że wypisał czek na 3000 jak Ferdek skoczy z okna. Ferdek skoczył i trafił na śmieciarę...
W odcinku pt. Rybny targ dobrym interesem było kupienie za 2500 zł ryby i telewizora od Boczka, a następnie sprzedanie tego telewizora za 5000zł kolekcjonerowi
W odc."Rodzina Zastępcza" wygnał tamtych, i sam zarobił (może nie był to interes, ale zarobił).
I jeszcze w odc. "Spółdzielnia Radiowęzeł" o tym radiu też mu się udało.
_________________ "Co się polepszy, to się popieprzy. Co się zbuduje, to się zrujnuje. Co się postawi, to się obali, Polak to musi nieć dupę ze stali." - Babka w odcinku "Biały miś".
Ostatnio zmieniony przez Paweł S 2008-02-11, 16:23, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum