89.Świat Który Nie Może Zaginąć-Kłaniam się polskiej rodzinie,której czas beztrosko płynie.A to co tak szeleści to są bardzo smutne treści,Jeden kredyt i dwie raty gaz i prądzik do zapłaty,a z kieszeni się wymyka czuły list od komornika
Ja pamiętam z odcinka co się nazywał "Kiepski prezydent" czy jakoś tak co Ferdek kandydował na prezydenta: "Ale jaja, mamo.... prezydentów dwóch, a szambo to samo" hehe to było rozbrajające albo z "Rolki": "Ha, córeczki urodziny - ale to jest z pana winy. Gdyby pan się nie przyłożył, to kto inny by ją stworzył (w tym momencie Edzio spojrzał na niebo i osrał go ptak )
''Bo ja jajcarz jestem jak ja robię jaja to się ludzie śmieją od czerwca do maja".
koni246 napisał/a:
ha!I jeszcze piszcie z jakiego to odcinka xDD.
Z tym mogą byc problemy
_________________ "Co się polepszy, to się popieprzy. Co się zbuduje, to się zrujnuje. Co się postawi, to się obali, Polak to musi nieć dupę ze stali." - Babka w odcinku "Biały miś".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum