No tego ja tez sie troche pobawilem w wycinanie dzwięków z filmu.I wyciołem fragment kiedy śpiewaja z odcinka Protest szoł oraz prośby Larego
Nowe dzwieki
Kod:
To jeszcze nic...
Rezerwa nie zapomniała...
Piwo to jest zycia smak...
Piwo lej...
Normalnie ja żem...
Jak na mój...
Dobranoc...
Czego sie tak drzesz!?
Cierpiałem nie raz...
A ja mam prośbe do Pele'go i ludzi którzy sciagneli najnowsza paczke.Moglibyscie wrzucic to na inny serwe poniewaz z RS sciagam odcinki SWK a mam stale ip i troche ciezko mi to pogodzic.Z góry dzieki.A noo i tego jak cos to nie na MegaUpload :D
Ja wrzucam na RS bo tam wiec że nikt mi tego nie usunie, a poza tym przy aktualizacjach musze jeszcze raz uploadowac pliki, a predkosc uploadu mam kiepska. Z resztą sam mam stałe IP.
Niedługo wrzuce nastepne dzwonki , bo niestety nie mam zbyt duzo czasu, a jak wrzuce to nie po 5 sztuk tylko wiecej
[ Dodano: 2007-11-02, 18:32 ]
AKTUALIZACJA 02.11.2007r
wrzuciłem nowe dzwoneczki (19 sztuk), razem juz jest 56 sztuk :] Postanowiłem się zlitować i wrzuciłem teraz dzwonki na inny serwer oprocz RS, może teraz więcej osób ściągnie. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum