Witam wszystkich! Nazywam się Bartosz Żukowski . Zapewne znacie mnie ale kultura nalega abym się z wami przywitał Jeżeli macie jakieś pytania do mnie proszę pisać. Jestem gotowy na Państwa zagadki
Dla mnie byłeś niepowtarzalna postacia w serialu "Kiepskich". Serial zawsze lubiłem, lubię i będę lubił ale bez Ciebie to już nie to samo.... dzięki za wszystkie odcinki jakie mogłem obejrzeć z Twoim udziałem! :)
Ja mam pytanie czy kiedyś przyjedziesz do Koszalina i czy wystąpisz w jakimś fajnym serialu, a poza tym jestem twoją wielką fanką i mam nadzieję że będę mogła cię kiedyś spotkać. jestem fanką wszystkich ze Świata Według Kiepskich a szczególnie twoją, Ferdka, Paździocha i Boczka. Pozdrawiam.
_________________ ''W całą naturę wtopiona jest miłość.Trzeba mieć tylko otwarte oczy.''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum