Gregorze drogi, jeśli można, to ja maluczka proszę o więcej screenów z tego odcinka... Grał tam aktor z teatru w moim mieście, więc stąd moje zainteresowanie ;)
Widziałem ten odcinek wszyscy mieli hobby zdj. nr 1 Hobbym Boczka była fotografia przyszedł do Kiepskich z prośbą o sesję jednak Ferdek twierdzi , ze bezpłatnie nie pozwoli gdy Ferdka nie ma Halinka umawia się na sesję a Boczek prosi by odpieła 1 guziczek.
Zdj.2 Hobby Paździocha to ogrodnictwo przy kiblu zrobił sobie ogródek w nocy Paździoch puka do drzwi KIEPSKICH i informuje , ze pod kiblem korytarze drąży kret .
Zdj.3 Paździoch wpadł na pomysł aby wysadzić kreta trotylem niestety zniszczył deskę klozetową
Zdj.4 i 5 Polowanie na kreta Paździoch poluje na kreta nawet daje mu oboornik jednak to nic nie daje.
Zdj.6 Helena pozuje Boczkowi do zdjęcia , że ona jest Wdową po zmarłym miejscu
Zdj.7 Kiepscy oglądają na swoim Okile program o hoobby jeden z mężczyzn opowiada o swojej pasji rycerstwie. Oglądałem t5en odcinek i by dobry. Hobby FERDKA to picie alkoholu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum