Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 23 Lut 2007 Posty: 439 Skąd: mam wiedzieć
Wysłany: 2007-04-03, 14:53
Super zdjęcia ta klatka jest super chcialbym tam mieszkac
_________________ -----------------------------------------------------------------------------------
Gdy bym rano się nie golił to bym panu przypier*****.
Kto w miejscu publicznym szczypie krasnale, szybko kończy w kryminale.
Panie bo ja jestem Jajcarz.. Jak robie jaja to się ludzie śmieją od czerwca do maja..
Wysłany: 2007-04-03, 14:55
no mi troche sie otwierały
_________________ -----------------------------------------------------------------------------------
Panie bo ja jestem Jajcarz.. Jak robie jaja to się ludzie śmieją od czerwca do maja..
Wysłany: 2007-04-03, 19:40
ten koleś w tle to mi sie zdaje że to bawerizajdi
zajdi [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-03, 19:44
dobrze Ci sie wydaje:) to sem ja:D Mysle ze spotkam:P sasiadka co mieszka pietro wyzej nic "kiepscy" mowiła ze tydzien temu krecili cos tam:P
:D Ciekawe ilu chętnych będzie jak wystawią te lokum - całe piętro na sprzedaż :D? Chciałbym tam zamieszkać ;) Szkoda, że nigdy nie pokazali mieszkania Boczka :P
zajdi [Usunięty]
Wysłany: 2007-04-04, 11:53
mieszkania boczka nie ma:) pietro wyzej normalnie mieszkaja ludzie:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum