Trackmania Nations Forever - nick - Oops! - czesto
FIFA 08 nie gram w sieci bo pokazuje mi sie ze mam zaaktualizowac a ja nie wiem jak
FlatOut2- nick - Marek - zadko gram
Beijing 2008 za duze wymagania ale ledwo ledwo cos tam sie gra
Need for speed ProStreet - zadko - nie gram w sieci
Crashday - nick - DC Marek ( jezeli ktos ma ta gre to moze sie zmierzyc ze mna na spara bo najczesciej gram w ta gre.
NFS wymiata! Najlepszy był chyba most wanted. natomiast pro street był już kiepski i oni to też widocznie odkryli, bo najnowszy undercover będzie miał znowu akcje z policją itd.
Resident Evil, klimat i fabuła są fajne, grafika w niektórych częściach jest trochę słaba (mowa tu o Resident Evil Gun Survivor 1 (to jest pełny tytuł gry))ale jak dla mnie jest to najlepsza seria gier.
_________________ ''W całą naturę wtopiona jest miłość.Trzeba mieć tylko otwarte oczy.''
jedynakm ale zainstaluj sobie Fifę'09. Różnica między wcześniejszymi wydaniami kolosalna Widać, że chłopaki z EA Sports wzięli sie w końcu za robotę. Poprawiła się grywalność, grafika...
No ale na PES'a 09 czekamy, czekamy oczywiście
_________________ Panie Paździochu, a zasadził Panu ktoś kiedyś kopa gdzieś?
A ja właśnie kupiłem I to dwa. Nie ma jak to gra na padzie. Choć w Fifie'09 na drugim padzie nie da się ustawić kilka opcji sterowania piłkarzem, np. wślizg, co mnie bardzo irytuje
_________________ Panie Paździochu, a zasadził Panu ktoś kiedyś kopa gdzieś?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum