ja gram w fife i pesa i tak fifa07 jest dla mnie za łatwa a apropo trybów oryginalnych składów itp jest najnowszy patch orange ektraklasa który zmieni wszystko oryginalne składy buty piłki tryby mozliwosc grania orange ekstraklasa grafike stadiony wszystko i gra wyglada miodzio nawet jest masa przyspiewek sam jak raz grałem w pesa wisła i usłyszałem jazda jazda jazda biała gwiazda az uwierzyc nie mogłem.PES6 z patchem nie ma sobie równych
Ja zdecydowanie wole PES.
Nie lubie grać w fife ze względu za te zagrania,kopanie piłki przed siebie a nie w strone bramki.No ale ogólnie to nie lubie grac w żadna piłke na singleplayer zdecydowanie lepiej na multi prze net ale trzeba miec oryginalnego PESA
Naszczescie ja mam oryginał :)
PES to że tak powiem szatan :D . W ogóle nie podoba mi się ta gra, te ruchy piłkarzy to tragedia, grafika może lepsza, ale te głowy piłkarzy jak piłki "5" wielkości są... A Fifa na pewno lepiej odwzorowuje piłkarzy - Messi, Ronaldinho, C. Ronaldo to jak w rzeczywistości umiejętności mają, nawet ich bieg jest odwzorowany... Ogółem wolałbym zainwestować w Fife a nie PESa... :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum