Świat według Kiepskich Forum Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
FIFA/PES
Autor Wiadomość
SaoPaulo 
Ik ben Ajacied

Wysłany: 2007-04-07, 18:58   FIFA/PES

Ciekaw jestem, która Waszym zdaniem gra jest lepsza FIFA czy PES? Moim zdaniem oczywiście Fifunia. Dlaczego? Nie przekonało mnie to Konami do siebie i zagrałem w ciągu swego życia tylko pół spotkania w PES i od razu wywaliłem grę z kompa, którą natabene nie ściągałem, bo mój brat pożyczył ją od kumpla.

lary0987654321 
KoX

Wysłany: 2007-04-07, 19:54   

hmmm mogłes zrobic ankiete :-)

A ja grałem we wszytskie fify od Fifa 98 road world cup do fify 2007 a jesli chodzi o PES'a to tylko PES 6. Ale moim zdaniem oczywiście Fifa lepsza. kiedys nie bylem do niej tak bardzo przekonaany ale teraz wiem ze FIfa lepsza jest :-P
Panie bo ja jestem Jajcarz.. Jak robie jaja to się ludzie śmieją od czerwca do maja..

gregor 

Wpłacił: bardzo dużo, non stop utrzymuje sam forum
Wysłany: 2007-04-08, 21:36   

Wiele ludzi twierzdi,że PES jest najlepszy ale ja z nimi się nie zgadzam. Nikt nie dorówna Fifie !

TomekRaul7 

Wysłany: 2007-04-09, 12:20   

W PES jest lepsza grywalność ale w Fifie lepsze tryby gry.Dlatego wolę dłużej grać w Fifę

djboredom 

Wysłany: 2007-04-09, 20:47   

Na 100% lepszy pes bez porównania ja nie moge grać w to fife bo jest zwaloa grafa :-P

patyk 

Wysłany: 2007-04-25, 09:45   

jak dla Mnie to lepsze jest FIFA :-D

zajdi
[Usunięty]

Wysłany: 2007-04-26, 14:03   

dla mnie obydwie gry są swietne, tylko ze fifie jest za łatwo strzelic bramke, a w PES trzeba troche kombinowac zeby zdobyc bramke:)

.Dominikk 

Wysłany: 2007-04-29, 11:29   

Dla mnie tez obydwie gry fajne. Tylko, że w PESie nie da sie grać na piracie.

Ratata 

Wysłany: 2007-04-29, 21:52   

.Dominikk napisał/a:
Dla mnie tez obydwie gry fajne. Tylko, że w PESie nie da sie grać na piracie.

Jak masz cracka albo program do ukrywania napędów to da się grać :-) Ja osobiście miałbym problem z wyborem... Mam wielki sentyment do Fify, w szczególności 2002 i 2002 World Cup :] PES 6 jest grą wręcz genialną. Duża swoboda ruchów, masa trików, zwodów, graficznie prezentuje się bardzo dobrze, grywalność na najwyższym poziomie i swoboda ruchów... Dużo można by wymieniać :P
Dla mnie jednak zawsze najlepszą grą będzie Fifa 2002 World Cup :)

e.adrian 
MOTOR LUBLIN!!

Wysłany: 2007-06-21, 07:46   

ja gram w PES OD PES3 DO PES6 i zdecydowanie wole PESA bo jest o wiele lepsza grywalnosc a w FIFIE strasznie ch***a kontrola nad zawodnikiem

Edit By Crockett : Nie przeklinaj i naucz się poprawnie pisac takie wyrazy :P
ODCINKOW KIEPSKICH ZA FREE DO OBEJRZENIA =]

Rogal14 

Wysłany: 2007-07-02, 13:48   

Fifa to kaleczenie najlepszej dyscypliny sportowej na świecie. Fifa to jedna z najgorszych, najnudniejszych gier w jakie grałem. PES 3 jest lepsza od każdej wychodzącej co roku fify. PES to poezja dla graczy, esencja płynąca z monitora. Na zawsze tylko PES!

SaoPaulo 
Ik ben Ajacied

Wysłany: 2007-07-02, 14:43   

Rogal14 napisał/a:
Fifa to kaleczenie najlepszej dyscypliny sportowej na świecie. Fifa to jedna z najgorszych, najnudniejszych gier w jakie grałem. PES 3 jest lepsza od każdej wychodzącej co roku fify. PES to poezja dla graczy, esencja płynąca z monitora. Na zawsze tylko PES!

SaoPaulo napisał/a:
zagrałem w ciągu swego życia tylko pół spotkania w PES i od razu wywaliłem grę z kompa, którą natabene nie ściągałem, bo mój brat pożyczył ją od kumpla

Tu masz odpowiedź co sądzę o PES.

Rogal14 

Wysłany: 2007-07-02, 21:52   

Nie należy grać w Fife bo to gra która jest tak nierealistyczna. Nie oddaje realizmu meczu w ani jednym calu. Bramki z 30m od poprzeczki albo w okienko to w Fifie codzienność. Żal ludzi którzy grają w takie nędzne gry i tutaj składam kondolencje dla wszystkich fanów "fifki"

Ankiety, sondy nie kłamią. W każdej PES wyprzedza Fife. Kiedyś sam w nią pogrywałem i uważałem że jest słaba aż w końcu ujrzałem króla i fifa stała sie totalnym dnem. Fani fify - Rozumiem że wasza gra przeżywała chwile świetności, ale te czasy dawno i bezpowrtonie minęły. Musicie się z tym pogodzić albo dalej będziecie się łudzić i okłamywać samych siebie!

SaoPaulo 
Ik ben Ajacied

Wysłany: 2007-07-03, 10:04   

Rogal14 napisał/a:
Żal ludzi którzy grają w takie nędzne gry i tutaj składam kondolencje dla wszystkich fanów "fifki"

Kondolencje to możesz sobie chłopie składać ale u kogoś na pogrzebie. A tu nikt narazie umierać nie zamierza to raz.

Rogal14 napisał/a:
Rozumiem że wasza gra przeżywała chwile świetności, ale te czasy dawno i bezpowrtonie minęły. Musicie się z tym pogodzić albo dalej będziecie się łudzić i okłamywać samych siebie!

A dwa każdy gra w to co lubi i nic i nikt tego nie zmieni. I każdy ma prawo twierdzic, że Fifa jest cacy. Jedni wolą strategie, inni strzelanki a jeszcze inni sportowe, a dokładniej mówiąc Fifę. A jak Ci się to nie podoba to po prostu przemilcz to, a nie filozuj. Tyle...

Crockett 
Przyjaciel Forum

Wysłany: 2007-07-03, 10:14   

No proszę.... ja tam lubię Fifę jak i PES, a skoro kolega taki mądry to niech sam spróboje zrobić grę, my skomentujemy, ocenimy.... ;-)

http://rapidshare.com/users/78WL1G
Haslo dostępu : kiepski Zapraszam!

Odpowiedz do tematu