Ciekaw jestem, która Waszym zdaniem gra jest lepsza FIFA czy PES? Moim zdaniem oczywiście Fifunia. Dlaczego? Nie przekonało mnie to Konami do siebie i zagrałem w ciągu swego życia tylko pół spotkania w PES i od razu wywaliłem grę z kompa, którą natabene nie ściągałem, bo mój brat pożyczył ją od kumpla.
Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 23 Lut 2007 Posty: 439 Skąd: mam wiedzieć
Wysłany: 2007-04-07, 19:54
hmmm mogłes zrobic ankiete
A ja grałem we wszytskie fify od Fifa 98 road world cup do fify 2007 a jesli chodzi o PES'a to tylko PES 6. Ale moim zdaniem oczywiście Fifa lepsza. kiedys nie bylem do niej tak bardzo przekonaany ale teraz wiem ze FIfa lepsza jest
_________________ -----------------------------------------------------------------------------------
Gdy bym rano się nie golił to bym panu przypier*****.
Kto w miejscu publicznym szczypie krasnale, szybko kończy w kryminale.
Panie bo ja jestem Jajcarz.. Jak robie jaja to się ludzie śmieją od czerwca do maja..
Dla mnie tez obydwie gry fajne. Tylko, że w PESie nie da sie grać na piracie.
Jak masz cracka albo program do ukrywania napędów to da się grać Ja osobiście miałbym problem z wyborem... Mam wielki sentyment do Fify, w szczególności 2002 i 2002 World Cup :] PES 6 jest grą wręcz genialną. Duża swoboda ruchów, masa trików, zwodów, graficznie prezentuje się bardzo dobrze, grywalność na najwyższym poziomie i swoboda ruchów... Dużo można by wymieniać :P
Dla mnie jednak zawsze najlepszą grą będzie Fifa 2002 World Cup :)
Fifa to kaleczenie najlepszej dyscypliny sportowej na świecie. Fifa to jedna z najgorszych, najnudniejszych gier w jakie grałem. PES 3 jest lepsza od każdej wychodzącej co roku fify. PES to poezja dla graczy, esencja płynąca z monitora. Na zawsze tylko PES!
Fifa to kaleczenie najlepszej dyscypliny sportowej na świecie. Fifa to jedna z najgorszych, najnudniejszych gier w jakie grałem. PES 3 jest lepsza od każdej wychodzącej co roku fify. PES to poezja dla graczy, esencja płynąca z monitora. Na zawsze tylko PES!
SaoPaulo napisał/a:
zagrałem w ciągu swego życia tylko pół spotkania w PES i od razu wywaliłem grę z kompa, którą natabene nie ściągałem, bo mój brat pożyczył ją od kumpla
Tu masz odpowiedź co sądzę o PES.
_________________ Panie Paździochu, a zasadził Panu ktoś kiedyś kopa gdzieś?
Nie należy grać w Fife bo to gra która jest tak nierealistyczna. Nie oddaje realizmu meczu w ani jednym calu. Bramki z 30m od poprzeczki albo w okienko to w Fifie codzienność. Żal ludzi którzy grają w takie nędzne gry i tutaj składam kondolencje dla wszystkich fanów "fifki"
Ankiety, sondy nie kłamią. W każdej PES wyprzedza Fife. Kiedyś sam w nią pogrywałem i uważałem że jest słaba aż w końcu ujrzałem króla i fifa stała sie totalnym dnem. Fani fify - Rozumiem że wasza gra przeżywała chwile świetności, ale te czasy dawno i bezpowrtonie minęły. Musicie się z tym pogodzić albo dalej będziecie się łudzić i okłamywać samych siebie!
Żal ludzi którzy grają w takie nędzne gry i tutaj składam kondolencje dla wszystkich fanów "fifki"
Kondolencje to możesz sobie chłopie składać ale u kogoś na pogrzebie. A tu nikt narazie umierać nie zamierza to raz.
Rogal14 napisał/a:
Rozumiem że wasza gra przeżywała chwile świetności, ale te czasy dawno i bezpowrtonie minęły. Musicie się z tym pogodzić albo dalej będziecie się łudzić i okłamywać samych siebie!
A dwa każdy gra w to co lubi i nic i nikt tego nie zmieni. I każdy ma prawo twierdzic, że Fifa jest cacy. Jedni wolą strategie, inni strzelanki a jeszcze inni sportowe, a dokładniej mówiąc Fifę. A jak Ci się to nie podoba to po prostu przemilcz to, a nie filozuj. Tyle...
_________________ Panie Paździochu, a zasadził Panu ktoś kiedyś kopa gdzieś?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum