Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 23 Lut 2007 Posty: 439 Skąd: mam wiedzieć
Wysłany: 2007-04-27, 12:09
W ogóle nie lubie tej gry. Nawet w nią nie grałem ale jak zobaczylem jak moj kumpel gra to nie spodobala mi sie i nie gram
_________________ -----------------------------------------------------------------------------------
Gdy bym rano się nie golił to bym panu przypier*****.
Kto w miejscu publicznym szczypie krasnale, szybko kończy w kryminale.
Panie bo ja jestem Jajcarz.. Jak robie jaja to się ludzie śmieją od czerwca do maja..
U mnie w i gim kilku kumpli z klasy grało w Tibie i jak zobaczyłem ile czasu im to zajmuje to szczerze mówiąc nie chciałem zachowywać się jak oni a kiedy zobaczyłem grafike to jeszcze bardziej się zdziwiłem jak można w to grać. Jeszcze te hackowanie postaci i booty.
Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 23 Lut 2007 Posty: 439 Skąd: mam wiedzieć
Wysłany: 2007-05-02, 13:58
Są tacy ludzie co nie moga nic robic tylko grac bo ich ta gra tak wciągneła. Ja akurat nie mam takich problemów
_________________ -----------------------------------------------------------------------------------
Gdy bym rano się nie golił to bym panu przypier*****.
Kto w miejscu publicznym szczypie krasnale, szybko kończy w kryminale.
Panie bo ja jestem Jajcarz.. Jak robie jaja to się ludzie śmieją od czerwca do maja..
Ja grałem w tą gre opronie. Z początku podobała mi się. Jednak z coraz wyższym lvl stawała się coraz dłuższa, nudniejsza... i sobie w nią pogrywam jak nie mam co do roboty. Takie jest moje zdanie...
gralem w ta gre gdzies z rok temu okolo 6-7h dziennie ze az nieraz nie moglem spac ale teraz juz nie gram z tego co pamietam mialem 18lvl teraz gram w cs'a:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum