Wpłacił: bardzo dużo, non stop utrzymuje sam forum
Wysłany: 2007-04-29, 23:06 GTA
Piszcie wszystko tutaj na temat gier z serii GTA
[ Dodano: 2007-04-30, 00:10 ]
Zacznę jako pierwszy :
Jak zapewne już wiecie pojawiły się screeny oraz debut trailer z nowej nadchodzącej produkcji rockstara na ps3 jaką jest GTA 4. Trailer można sciagnąć pod adresem:
TRAILER
oraz obejrzeć w wersji HD 720 p pod adresem :
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=2924
co myslicie o nowym gta na ps3 ? co prawda trailer duzo nie przedstawia ale jak juz wiadomo gra będzie toczyć sie w NY CIty
Trailer przedstawia również co ciekawe w pewnych momentach... dzieci :) Ale Rockstar Games zaprzeczył jakoby miały one tam być w grze.
Poniżej zamieszczam linki z nowych screenów z Official Playstation Magazine:
A odnośnie całej serii... Jestem Jej wielkim fanem. Grałem w każdą część (z wyjątkiem tej na PSP - Vice City Stories) i każdą część przeszedłem średnio 4 - 5 razy Ta gra przede wszystkim kojarzy mi się z dzieciństwem :D (wiem wiem od 18 lat jest GTA). Ale bardzo dużo czasu spędziłem grając w Nią w podstawówce, gimnazjum... Jak dla mnie na razie najlepszą częścią było "GTA: Vice City". Extra klimat, fabuła i wspaniała grywalność :] San Andreas mimo wszystkich fajerwerków i ulepszeń jest daleko za Vice City. Pozdrowienia dla prawdziwych fanów GTA.
Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 23 Lut 2007 Posty: 439 Skąd: mam wiedzieć
Wysłany: 2007-04-30, 09:28
No GTA Vice City rullezz. Najlepsza gra w jaką grałem oprócz Fify .
_________________ -----------------------------------------------------------------------------------
Gdy bym rano się nie golił to bym panu przypier*****.
Kto w miejscu publicznym szczypie krasnale, szybko kończy w kryminale.
Panie bo ja jestem Jajcarz.. Jak robie jaja to się ludzie śmieją od czerwca do maja..
GTA San Andreas jest dobre, ale to juz nie ten klimat co w Vice City lata '80, Miami, swietna muzyka, szybkie samochody, narkotyki
San Andreas to juz zupelnie inna historia, wszystko się toczy wokół Getta, hip hop, low-ridery.....
Co do GTA IV to widac, ze grafiką dorównuje Just Cause :) (choc są to dopiero screeny i trailery) wszystko się bedzie działo w Liberty City czyli Nowym Jorku fajnie, choć lepiej by było, gdyby akcja toczyla się w Vice City
_________________ Pomóz nam zbierac punkty na konto premium ! KLIK
Nie śpieszyli się z wydaniem tej gry :D Czekałeś 2,5 roku? To nie grałeś w wersję angielską? Hmm dziwne :P Ja już parę razy przeszedłem tą gre. Pozdrawiam.
P.S
No chyba, że jesteś legalny w 100 % ;P
_________________ "W tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem" - Ferdynand Kiepski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum