Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 23 Lut 2007 Posty: 439 Skąd: mam wiedzieć
Wysłany: 2007-10-20, 08:17
Byłem na tym filmie z klasa... bardzo ciekawy film... troche smutna koncowka filmu ale ogolnie film bardzo dobry
_________________ -----------------------------------------------------------------------------------
Gdy bym rano się nie golił to bym panu przypier*****.
Kto w miejscu publicznym szczypie krasnale, szybko kończy w kryminale.
Panie bo ja jestem Jajcarz.. Jak robie jaja to się ludzie śmieją od czerwca do maja..
Smutna końcówka bo smutne fakty. Film bardzo dobry, ale nie odpowiedni dla widza w wieku 12 lat (taki był próg wiekowy). Spotkałem się z opiniami, że właśnie 12-15 latkowie mówili: "to tylko film".
PitBull [Usunięty]
Wysłany: 2008-04-23, 12:50
Katyń..nie lubie polkich filmow, dlatego źle mi sie to oglądalo..nie potrafie ogladac filmu ze scenami z obozow gdzie graja aktorzy z polskich seriali typu na dobre i na zle.
Chociaz trzeba przyzac ze bardzo dobrze zagrali swoje role...
Glownie dlatego nie dodoalam tego filmu do pracy maturalnej(moj temat to : obraz obozu koncentracyjnego ..ble ble ble..)..ale za to mam inny i rowniez facynujacy;p.pa:)
Szkoła zaciągnęła nas na ten film praktycznie siłą. Powiem krótko - nigdy więcej takich fatalnych filmów, chamsko żerujących na patriotyzmie Polaków i kupujących sobie widzów tematyką. Straciłam dwie godziny życia i 11 złotych na to... to coś, że też tak się eufemistycznie wyrażę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum