Pomógł: 1 raz Wiek: 16 Dołączył: 23 Lut 2007 Posty: 439 Skąd: mam wiedzieć
Wysłany: 2007-04-23, 13:41 Ulubiony klub piłkarski
Jaki jest wasz ulubiony Klub Piłkarski ??
Mój to FC Barcelona.
_________________ -----------------------------------------------------------------------------------
Gdy bym rano się nie golił to bym panu przypier*****.
Kto w miejscu publicznym szczypie krasnale, szybko kończy w kryminale.
Panie bo ja jestem Jajcarz.. Jak robie jaja to się ludzie śmieją od czerwca do maja..
Wysłany: 2007-04-26, 16:38
chyba od 3 lat kibicuje Barcelonie kiedys to Manchester United ale jak byl w nim Beckham ale potem Beckham sie łajza zrobil i koniec
_________________ -----------------------------------------------------------------------------------
Panie bo ja jestem Jajcarz.. Jak robie jaja to się ludzie śmieją od czerwca do maja..
Tak myślałem, więc jesteś kibicem tylko jak klub gra dobrze, a jak nie to się przerzucasz na inny klub. Teraz Barcelona w następnym sezonie będzie miała lekką zadyszkę to pewnie przejdziesz na Inter, nie?
Wysłany: 2007-04-26, 20:00
Niee nie lubie klubów włoskich. Ale ty jestes najlepszym kibicem tak sądze. Ale ja lubiałem Beckhama i dlatego jak odszedl z Manchesteru to juz ich tak bardzo nie lubiałem potem Beckham w Realu nie grał za dobrze to zacząłęm Kibicować FC Barcelonie bo tam grają piłkarze ktorzy wiedza jak grac. Naprzykład ostatnia bramka Messiego. Albo te mijanie wszystkich zawodników przez Ronaldinho. Oni po prostu bajecznie grają. Gdy gra Barcelona to wiem że wygra. Ale jak juz przegra to w nią nie wątpie. I nie przezucam sie z klubu na klub. Jesli ty tak sądzisz to sie mylisz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum